Felújítás épületünkben

Hírek

A Lengyel Intézet Nagymező utcai épülete szeptember 8-ától várhatóan a hónap végéig felújítási munkálatok miatt zárva tart. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.
szeptember 7.

A ŚLĄSK Budapesten

Hírek

Lengyelország erőteljes és igen jól irányzott népszerűsítése Magyarországon: a Stanisław Hadyna nevét viselő ŚLĄSK Lengyel Nemzeti Ének- és Táncegyüttes elnyerte a magyar közönség szívét, a magyarországi lengyelség, a Polonia tagjainak körében pedig őszinte meghatottságot váltott ki.
szeptember 19.

HŐSÖK NEJE

Kiállítás


augusztus 31. — szeptember 29.

KURZUSOK, 2017 ŐSZ

Hírek

Őszi nyelvkurzusaink hamarosan indulnak!
szeptember 25.

Lengyel-német-izraeli projekt…

Hírek

A Trio ARTUS Esti Rofe (Izrael), Peter Schack (Németország) és Krzysztof Kaczka (Lengyelország) összeállításban koncerteztek 2017 szeptember 13-14-én Szegeden és Budapesten a Németországi Szövetségi Köztársaság Nagykövetsége, Izrael Állam Nagykövetsége, a Lengyel Köztársaság Nagykövetsége és a budapesti Lengyel Intézet meghívására.
szeptember 19.

TYPE_BREAK

Kiállítás


augusztus 30. — szeptember 28.

A Lengyel Dizájn ABC-je

Kiállítás


szeptember 28. — október 15.

Visztula Éve 2017

Cikk

A Lengyel Intézet a Visztula Éve 2017 akciót népszerűsítő projektjének vendége Marek Kamiński lengyel utazó volt. A magyar főváros emellett a varsói Szirént ábrázoló falfestménnyel is gazdagodott, a Lengyel Intézet csapata pedig saját kenut épített, amely a Wisła nevet kapta.
szeptember 6.