LATARKA KORTÁRS MŰVÉSZETI VÁSÁR 2017

Wystawa

6 grudnia (środa), godz. 19.00 — 21 grudnia 2017 r. (czwartek)

1061 Budapest, Andrássy út. 32

LATARKA KORTÁRS MŰVÉSZETI VÁSÁR 2017

2017. december 6. 19.00

FEHÉR KARÁCSONY? SZíNES KARÁCSONY!

Mi sem kellemesebb, mint a hó borította, fehér karácsony, ám a karácsony egyértelműen a színek ünnepe is. Már csak párat kell aludnunk, és ismét színfoltokban úszik majd a város, elindul a karácsonyi zsongás. A művészet szerelmesei pedig örülhetnek, hiszen a sok-sok karácsonyi vásárral egyidejűleg most egy igazán különleges hely nyitja meg kapuit, immáron ötödik alkalommal: a LATARKA Galéria exkluzív képzőművészeti vásárára ebben az évben is lehetőséget nyújt a művészet iránt érdeklődőknek, hogy kortárs festménnyel, fotográfiával vagy képzőművészeti alkotással lepjék meg szeretteiket a béke ünnepén, ezáltal is színessé varázsolva azt.
Az idei alkalom már csak azért is ünnepélyes, mert a vásár hosszú évek óta ad teret a művészet iránt érdeklődő közönség és a fiatal kortárs, képzőművészek közti gyümölcsöző együttműködésnek. A visszatérő művészek munkái mellett most is több, mint 100 friss, fiatal képzőművész alkotásai lesznek láthatók és megvásárolhatók, egységes áron. 

A LATARKA karácsonyi vásár célja, hogy a kortárs művészet minél szélesebb rétegek számára elérhetővé váljon, valamint a műtárgyvásárlás hagyományának újraélesztése. A szervezők nem titkolt célja továbbá a művészet különböző szerteágazó műfajainak képviselete.

A vásár 2017. december 6-án 19.00-kor kezdődik és december 21-éig várja a látogatókat. A megvásárolt alkotásokkal már azonnal megszépítheted otthonod, nem kell a vásár végéig várnod, hogy hazavihesd őket. Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket páratlan élmény, ennélfogva telefonos, internetes foglalást nem fogadunk. Ebben az évben a műalkotásokból nyert bevétel nagy részét a galéria működésének fenntartása mellett jótékonysági célokra fordítjuk.  

A karácsonyi kiállításon és vásáron minden műkedvelőt és műgyűjtőt sok szeretettel vár a LATARKA négy kurátora: Tomasz Piars  - Bánki Ákos - Bársony István - Esse Bánki Ákos

helyszín: LATARKA Galéria, Budapest, Andrássy út 32.