HOTEL L'BÚJJ

Kiállítás

2016. április 6. (szerda), 19.00 — április 28. (csütörtök)

1061 Budapest, Andrássy út. 32

HOTEL L'BÚJJ

Kiállítás megnyító április 6-án 19.00 órakor

Művészek: 

Pap Rami,

Karácsonyi László,

Menyhárt Norbert

A "HOTEL L'BÚJJ" egy fiktív háromcsillagos / Laci, Norbi, Rami / apartman miliőjét szeretné, kedves vendégeinek, művészi igénnyel megjeleníteni.

Ez egy minta-lakrész, amely bemutató jelleggel működik majd, csupa-csupa mintha bútorral és berendezési tárggyal. Belakni nem lehet.

Jó hír viszont, a komoly befektetőknek, hogy az összes berendezési tárgy felvásárolható! A három művész lehetőségeinek ötcsillagos együttállásával játszik a LATARKA Galériában.

Várja Önt a HOTEL L'BÚJJ!

A BudapestArtWeek (2016/04/19-24) egy 2016-ban induló kezdeményezés, mely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül kínál kiemelkedő képzőművészeti programokat olyan intézményeket ajánlva, amelyek magas szintű képzőművészetet nyújtanak a közönségnek. A kezdeményezést az a felismerés indította útjára, hogy a művészeti intézmények a prezentációs funkció mellett, az aktuális igényekhez is igazodva, egyre inkább a közösségteremtő szerepre helyezik a működésük hangsúlyait. Ez a funkció erősödik és a programok is ennek megfelelően alakulnak át, azonban a közönség egy jelentős része így sem értesül ezekről. A BudapestArtWeek szélesebb kommunikációs terepen, egy ismert fesztivál keretein belül és új módokon vállalja fel a közönséggel való kapcsolatfelvételt azáltal, hogy egy minőségi válogatást kínál fel, fókuszál, megkönnyíti az orientációt.

Videók